Pages

9 Temmuz 2009 Perşembe

Repeat All Yapmanın Dayanılmaz Hafifliği

Belki de hepimizin sahip olduğu bir hastalık, aynı şarkıyı üst üste defalarca dinlemek. Benim içinse, en keyiflisi, bir şarkıyı repeat'e aldığımda, etrafımdakilerin tepkisi. Tadı çıkmıyor yoksa, "Yeterrr ulann kapat artık şunu" diyen olmadan. Birileri isyan edicek, sen o şarkıyı daha fazla dinlemek istiyceksin, play'e basmaya utanıcaksın falan... Tabi bunun da en keyifli dönemi yurtta bizimkilerle olduğum dönem. Berkant'ın benim yüzümden Teoman kusucağı 72 saatlik bir dönem oldu mesela, İnsanlık Halleri'ni dinlemeyi biraz abartmıştım :) Daha da eskilere gidecek olursak, Merve'nin geçen sene odada aralıksız dinlediği Athena-Yalan, bana ne zaman dinlersem dinleyeyim o dönemi hatırlatır. Dön Bana bir dönem ulusal marşımız olmuştu, yalnız başıma dinleyemiyorum artık onu, tadı çıkmıyo. Şimdiyse, nedendir bilinmez, playlist'ime Kenan Doğulu'nun Gelinim'i çakılı kaldı, esrarengiz bir şekilde Güneş'ten bu parçayı istemem onu şüphelenmeye itti tabi. Aramızda geçen diyalogsa, hepsinden komikti. Bakış açılarımız arasında ciddi bir fark var, ben tek kişiye saplanıp kalmasını acıklı bulurken, Güneş onu iyi bişey gördü, tek aşk şeklinde :) Sanırım benimki biraz karamsarlıktan kaynaklanıyo, normal bi insan gibi oturup düşünürsek evet, evleniyorlar, mutlular. Benzer bir tartışma da Duman-Köprü altı için geçti aramızda, ben denizler aşıp gelmesini, ama yollarının ayrı olduğunu, yüzünü son kez görmek istemesini acıklı bulurken, insanlar coşuyor bu parçada.


Neyse, aşağıda gördüğünüz olağan geyiğimiz. Ondan öncesi de geçmişten derlediğim top10 listem, hayatımızda bir dönem yer etmiş olanlar :) Söylememe gerek yoktur heralde, kusacak kadar dinledik hepsini.

TOP 10

Cem Özkan - Dön Bana (ilk sene klasiği, yer Mervenin odası)
Sezen Aksu - Zalim (Güneş&Mervenin odası, haftasonlarının vazgeçilmezi)
Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim O Zaman (Zalim'in arkadaşı bu)
Aslı Güngör - Kalp Kalbe Karşı Derler (Ayşegül'ün takıntısı, lanet olsun bu şarkıya)
Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Offf Güneş offf, yaz okulundan bu da)
Athena - Yalan (Tabi ki Merve!)
Teoman - Zamparanın Ölümü (Bu da Merveden)
Sezen Aksu - Sızı (O Kadın bizi fazla etkiledi, Güneş's special)
Britney Spears - Womanizer (Bu da benden, naçizane)
Katy Perry - I Kissed a Girl (Sabahın 8inde Berkant tarafından repeat'e alınmıştır)



** sokakkedisi..:geeel gelinim gönlüme geeel
senden başka yar sevemem
:X
** 2009 kiraz ivisi:ağlamaa lan
** sokakkedisi..:bu şarkıyı da içli buluorum
köprüaltı kadar olmasa da
:D
** 2009 kiraz ivisi:iyi bişey bu
** sokakkedisi..:bence kötü bişi q:
başkasını sevemio yazık
gelin gelmezse boku yedi
** 2009 kiraz ivisi:gelin de eşşek diilse gelsin
gelinim dio
baksana
demek ki ilişkileri o boyutta
** sokakkedisi..:gelin belki serseri ruhludur?

...


1 yorum:

  1. o diil de kedi ben çok güldüm bu yazıya ya, zaten biliyosun ne şartlar altında okuduğumu zor tuttum kendimi, listedeki her şarkının her karesi geçti gözümün önünden diyorum ki bi liste ancak bu kadar güzel çıkarılabilir, ben de naçizane bir ays ays beybi ve yalından gelme adlı şarkıyı iliştirmek isterim bir kenara ve tabii ki kreasyonumun en nadide parçası dünyayaabir dahaaaa gelseeeeemm....

    ayrca da ne offffu yaaa nee offfuu

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...