Pages

27 Aralık 2009 Pazar

2009 Biterken...

Bir yılın daha sonuna geldik, uzatmaları oynuyoruz.
Şöyle bir durup 2009'a bakıyorum da, keyifli bir yıl olmuş, bana hiçbir kazık atmamış, götürülerinden çok getirileri olmuş.
Ne yalan söyleyeyim, aynı performansı 2010'dan da bekliyorum.


Her yeni sene, duygusal bağ kurup, hiçbir şekilde bilimsel açıklaması olmayan tespitler yapıyorum başlayacak olan yıla dair. İyi veya kötü. 2006'ya nefret ederek girmiştim mesela, 2007'yi çok net hatırlamıyorum, 2008 ve 2009 çok keyifliydi. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş teorisine inananlardanım, nefret ederek girdiğim 2006 senesi, son derece kötü geçti, gözümü yarımda açtım, fazlasıyla sarhoştum. Sonuç, bütün sene içtim, Şile'ye gelişimi saymazsak, kalan her şey kötüydü. 2009'a cümbür cemaat girdik, kendimi çok az yalnız hissettim. 2009 benim için bir bakıma ilkti, 1 sene boyunca günlük tutmadım, oysa 10 yaşımdan beri yazıyordum. Son 5 senem çöpe gitti, her ne kadar güzel bir tat bıraksa da 2009, hafıza kaybı yaşamış gibi hissediyorum, 365 gün bir toz bulutu benim için, sözler çoktan uçtu, sanal aleme güvenim azaldı.
Bu sene nedense yeni yıla tertemiz bir sayfa açasım yok. Garip bir şekilde, 2009 devam ediyormuş gibi hissediyorum, 1 Ocakta hiçbir şey benim için sıfırdan başlamayacak, hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim. 10dan geriye sayıp zıp zıp zıplayasım, çatlayana kadar yiyesim ve sarhoş olasım da yok. Karamsar değilim, ama korkuyla karışık umutluyum.
2010'da, İstanbul'dan güzel bir performans bekliyorum bi tek.
Herkese iyi yıllar diliyorum =)
Seneye görüşürüz asdajasdaads

1 yorum:

  1. "10dan geriye sayıp zıp zıp zıplayasım, çatlayana kadar yiyesim ve sarhoş olasım da yok." demişsin yılbaşından sonra da aynı fikirde misin?? :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...