Pages

4 Haziran 2012 Pazartesi

4.Gün: Çantamda Neler Var?

Aslında çanta karıştırma mim konusuydu bir aralar, ben mimlenmediğim için doğal olarak yazmamıştım. İyi ki de yazmamışım, yoksa ikinci baskı olacaktı :) Çantama koyduklarım, dönem dönem artış veya azalış gösterse de, yanımda taşıdıklarım yüzde seksen bellidir benim. Bir de şimdi neyi nereden aldığımı falan anlatacağım, ay çok heyecanlı! Blogda görselden çok yazılı şeyler olunca, iki fotoğraf koyunca şımardım hemen.



Çantamın orta derecede doluluk gösterdiği bu günde, cüzdanımı, gözlük kutumu, güneş koruyucu kremimi, ajandamı ve yeşil Lamy'mi (Cem'in hediyesi!), seyahat tipi lens kutumu, suni gözyaşı şişesini, flash belleğimi, el ve dudak kremlerimi, aynamı ve tokamı görüyorsunuz.

Çanta: Atlas pasajı, Cüzdan: Accessories, Defter: Moleskine, Kalem: Lamy Safari Lime Green, Ayna: Accessories, Gözlük: Ray Ban, Lip stick: Nivea, Krem: Dalan d'Olive, Güneş Koruyucu: Daylong actinica, Suni Gözyaşı: Refreshing Tears.

Çantadaki baskın popülasyona bakacak olursak, lens kutusu, iki ayna, solüsyon, gözyaşı ve güneş gözlüğüyle, çanta içi alanın büyük çoğunluğunu göz sağlığıma ayırdığımı söyleyebilirim. Analizin de böylesi.

Yaa işte, böyleyken böyle.

1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...